e
Banner

Etiketler: ruhi engin özmen



UND Deniz’in zararı U.N Ro-Ro hisseleriyle telafi edildi



Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Ruhi Engin Özmen, sektöre toplam maliyeti 23 milyon 500 bin TL olan UND Deniz’in iflasından kaynaklanan hiçbir borucunun kalmadığını söyledi. Borcu ödemek için UND’nin U.N Ro-Ro’daki 1.2’lik hissesinin 0,40’lık kısmının 5 milyon Euro’ya satıldığını açıklayan Özmen, “UND 2012 yılına ilk günkü gibi tertemiz girdi” dedi.

 




UND Başkanı Özmen’den çarpıcı açıklamalar


Yayın: 23-10-2012
Kategori: Denizyolu

UND Başkanı Ruhi Engin Özmen Hatay’daki UND temsilciliğinin açılışı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda sınır bölgelerinde yaşanılan sorunlar konuşulurken UND Deniz ile ilgili yaşanılan sıkıntıda dile getirildi.

 




Türk TIR’ları Avrupa kapılarında engelleniyor



Türk TIR'ları Avrupa kapılarında tarife dışı engellerle karşılaşınca, yabancı plakalı TIR'ların pazar payı dokuz yılda yüzde 10'dan yüzde 44'e çıktı.





U.N. Ro-Ro’ya tazminat davası açmada geri adım atmadık



Düzenlediği basın toplantısıyla UND Yönetimi’ne yönelik son dönemdeki eleştirilere cevap veren UND Başkanı Ruhi Engin Özmen, U.N. Ro-Ro’ya dava açma haklarını saklı tuttuklarını söyledi. “70 milyon TL’lik tazminat davası açabileceğimizi söyleyenler var” diyen Özmen, davayla ilgili son sözün 19 Ocak’ta düzenlenecek Genel Kurul’da söyleneceğini açıkladı.





U.N. RO-RO davası UND’yi ikiye böldü



UND Deniz Taşımacılığı A.Ş. avukatının Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne Un Ro-Ro’ya açtığı pilot davanın, 9 Kasım’da UND yönetim kururu kararı ile geri çekilmesi büyük bir kriz yarattı.





UND Başkanı Hataylı nakliyecilerle buluştu



UND Başkanı Ruhi Engin Özmen liderliğinde Hataylı nakliyecilerle ortak buluşma yaptı.





Demiryollarında büyük dönüşümün anahtar kelimesi: Eşgüdüm


Yayın: 31-12-2012
Kategori: Demiryolu

UND olarak karayolu-demiryolu kombine taşımacılık sistemleri ve projelerini destekliyoruz. Bununla birlikte lojistik üs projelerinin de Türkiye Lojisik Master Planı ile ortaya konan veriler ışığında gerçekleştirilmesini istiyoruz. Aksi takdirde, farklı kamu veya özel sektör kuruluşları önderliğinde yürütülecek, ortak standarttan yoksun, hesapsız girişimlerin yapılacak büyük çaplı yatırımların zarara dönüşebileceği unutulmamalıdır.





Çetin Nuhoğlu’ndan UND yönetimine ‘Açık Çağrı’


Yayın: 04-01-2013
Kategori: Lojistik

UND seçimlerinin yaklaşması nedeniyle çalışmalarına hız veren Çetin Nuhoğlu bölgesel ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Mersin ziyaretinde UND’nin şuan ki yönetimine eleştiride bulundu.





UND seçimlere tek liste ile gidiyor



Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 18-19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak 37’inci genel kurulu öncesi önemli gelişmeler yaşandı. Mevcut yönetim yeni dönemde aday olmayacağını resmen açıkladı. Bu durumda Çetin Nuhoğlu, tek liste ile seçimlere gidecek.





Nuhoğlu ve UND Başkanı Dostluk yemeğinde buluştu


Yayın: 18-01-2013
Kategori: Karayolu

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, UND Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle yemekte biraraya geldi.